slide-pecky2015.jpgslide-pecky2017.jpgslide1.jpgslide2.jpgslide2013.jpgslide2013m.jpgslide2014.jpgslide3.jpg

GDPR - Ochrana osobních údajů

team

Současně s registrací na Pečeckou desítku vyplňujete i souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů, vězte, že je schraňujem pro účely Pečecké desítky, pro rozesílání pozvánek na tento závod, případně pro komunikaci ohledně nesrovnalostí při Pečecké desítce, pro marketingové účely a vedení kvalitní statistiky. Údaje nesdělujeme třetím stranám a nikdy tak dělat nebudeme.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů:

1. Udělujete tímto dobrovolně souhlas BK Pečky se sídlem Svobody 977, Pečky, 289 11 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • datum narození
  • pohlaví
  • národnost
  • oddíl  
  • bydliště
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • fotografie a videa z průběhu akce

 

2. Jméno, příjmení, datum narození, bydliště, telefonní číslo, e-mailovou adresu a fotografie, videa z průběhu akce je nutné zpracovat:

a) za účelem registrace, evidence a vyhodnocení závodu Pečecká desítka - MJK který organizujeme. Akce se koná vždy druhou sobotu v roce.

b) pro marketingové účely Správce, nikdy Váš email, telefonní číslo nebo celé bydliště nezveřejníme veřejně.

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 20 let ode dne udělení souhlasu.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas a prohlašujete, že poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, zasláním emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo dopisu na adresu Petr Lhota, Hrdlořezy 236, 29307 Josefův Důl.

 

4. Osobní údaje bude Správce zpracovávat manuálně nebo automaticky prostřednictvím Petra Lhoty nebo jím pověřených osob nebo zpracovatelů a osob pověřených Správcem. Pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

   Poskytovatel softwaru APACHI s.r.o. (www.sportovniservis.cz), Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3 – Žižkov.

   Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme.

 

5. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  •    vzít váš souhlas kdykoliv zpět,
  •    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  •    požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  •    vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  •    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  •    v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Za pořadatele Pečecké desítky Petr Lhota.

Share
Joomla templates by a4joomla